Sluzavi demon / Slimy Demon

Sluzavi demon - uništavač salate.
Prethodna tri posta sam pobrisao.
Crteži nisu izdražali test vremena od dva tjedna.

Copyright by Damir Steinfl.

Comments

  1. Čuj, antene više nisu u modi, sad se fura digitalna televizija. Nadam se da demon ima er-kondišn.

    ReplyDelete
  2. Usput, na Google Reaeru ostaju svi postovi. Džabe si briso.

    ReplyDelete
  3. http://www.google.hr/reader
    to je adrsa google readera. ako se registriraš, možeš čitati sve blogove koje pratiš u jednom prozoru. ali ne ovakvom prozoru kakvi ima puž, već kompjutorskom. naravno ako ima struje.

    ReplyDelete
  4. bila sam na produljenom odmoru i nisam dugo obilazila blogove, tako da sam nažalost propustila pobrisane postove :( ali ovaj uništavać salate mi je vrlo simpatičan , mislim dokle god se drži podalje od mog ručka.
    uspjela sam nedavno otići na izložbu hrvatski bienalle ilustracije (valjda dan prije zatvaranja) u klovićevim dvorima i baš sam se pitala jel imaš neku vezu tamo hehe jer su svi katalozi u izlogu shopa galerije bili okrenuti na tvojoj ilustraciji :)
    uživaj u ljetu!
    pozdrav

    ReplyDelete
  5. irena,
    izgleda da ću morati tužiti google zbog postova koji ostaju nakon što sam ih pobrisao jer na taj način zadiru u moja autorska prava.

    asjo,
    jedino je moguće da imam neku vezu za koju neznam. nisam se prijavljivao niti slao radove a da su mi radovi ušli u izbor za izložbu sam otkrio na internetu nakon što je izložba prošla.
    evo sad si mi dala zanimljivu informaciju da mi je rad objavljen u katalogu - bilo bi mi zanimljivo da saznam koji (ako se sjećaš) i koji radovi su bili izloženi (također ako se sjećaš).
    da ti pravo kažem sad si mislim da sam se možda i prijavio - pa zaboravio, ali to bi bilo preglupo.
    ti,
    koji/a si uvrstio/la moje radove na bienale . hvala ti puno!

    ReplyDelete
  6. rad Pašta (http://damirsteinfl.blogspot.com/2010/02/pasta-pasta.html)je bio izložen i objavljen u katalogu.

    ReplyDelete
  7. Dragi prijatelji!
    Vi posjedujete iznimne "živosti" poput sućuti, suosjećanja; poznajete sentimentalizam i sjetu, a i sami ste često melankolićni, cinićni i radosni, što je najvažnije uz to što vam se mogu pripisati i "imenovanja" poput teoretičara stripa.
    Molim vas ne ljutite se na ova nabrajanja, ta ona su tu samo da nas podsjete na našu zajedničku strast i opsjednutost strip ezoterijom! Joj, prijatelji, mila gospodo, sve te strasti nas sprječavaju na putu duhovnog prosvjetljenja i ako se mi (priznajte bizarnici) volimo igrati i špekulirati da nas ezoteričnost strip kulture ozbiljno uzdiže i "daje" treće oko kako bi prozreli društvo i svijet. Pa neka, i ja vam se pridružujem u toj moćnoj strip iluziji te vičem na sav glas skupa s vama: Živio strip, ljudi, ludi svijete živio strip, strip, strip!!! On nam se, ruku na srce koji put čini toliko i iznad nas samih, naših prokletih egoa...
    Kako bilo, naručujem od vas sve vaše crteže, osim "pasta-pasta" koji imam. Naravno, sve što ubuduće budete nacrtali (makar osobne strip vizije, koje neidu na blog, a pišete ih sami) pošaljite mi, podrazumjeva se, ja to plaćam, strip je i iznad sve te popišane, prljave love...
    Još jedan savjet, prijateljski, volio bih da se vaš blog proširi, i da strip teoriju razbite u atome, te izvlačite i opisujete u tančine vaše oduševljenje strip elektronima, neutronima... općenito tu "visoku" strip ezoteriju i energiju. Ja bih želio čitati vaše vidovnjačke slike, napr. Kako ispod pustolovnog Zagora nazirete obrise Sophie ili iza ??? "Korta Maltesea", i tako sve vaše umjetničke egzibicije prelivene strip ezoterijom. Nazvati strip umjetnošću je uvreda, on je iznad umjetnosti.

    P.S.
    Možda bi se trebalo izviniti na ovako drsko-iskrenom pismu, pa ako koga od vas "iskreni moji" ovo vrijeđa, tad izvinite, no ne vjerujem da ste toliko manje inteligentni...

    ReplyDelete
  8. ponekad je manje više pa ću se zaustaviti na upitu: koliko košta elektronski češalj?

    ReplyDelete
  9. hahaha, ludnica!!!

    ReplyDelete
  10. Cijena je ezoterićna - 2.800 KN - troškovi dostave do Vaše adrese su več ukljućeni.

    Platiti možete kod isporuke ili putem Predraćuna.

    P.S.
    Prijatelji, upoznali smo se u kupeu prije, trinaest godina. "Izvinite" što vam se nisam javio nekoliko dana, no nevjerujem da ste toliko manje inteligentni pa vas to tjera u melanoliju...

    ReplyDelete
  11. Dragi prijatelju, vrlo sam razoćaran što se još uvijek niste odlućili za naruđbu elektrićnog češalja. Ta svi znademo da su strip crtaći "skloni" tome da ćelave. Vjerojatno je to posljedica šamanskog "guljenja" patine te proklete, prenabreknute civilizacijske dvolićnosti, sjećate se prićali, smo u kupeu prije trinaest godina. Kada ogulite mandarinu, razbijate ju u tanačine do sitnih koštica (dakako da je to alegorija). Jao, prijatelji, neki mi strani ljudi upravo upadaju u kuću i oblaće neku bijelu košulju naopačke s predugim rukavima i vežu mi te rukave oko pojasa tako da mi ruke ostaju stegnute iza leđa!

    ReplyDelete
  12. Anonymous30/8/10

    Kaće nešto švašta?

    ReplyDelete
  13. Anonymous14/9/10

    Šta neće skoro?

    ReplyDelete
  14. Anonymous3/10/10

    E, dosta više te sluzi!

    ReplyDelete
  15. Anonymous3/10/10

    Meni se baš sviđa.

    ReplyDelete

Post a Comment