Snimanje spektakla / Taking of a SpectacleCopyright by Damir Steinfl.

Comments

 1. irena24/1/10

  jako slatko, pudlice i buba mare, skroz si prešao na dječji program. gdje je nestao onakav damir, opak, šokantan i oduševljavajuće iskren? nisi ga valjda negdje zakopao na obroncima učke? nedostaju mi oni tvoji likovi sa istaknutim spolom i spolovilom. ti bar nisi ograničen poslom ili nekim drugim glupostima pa da se moraš suzdržavati. adj meni za dušu neki porno ilustrejšn, nešt fantastiše. primi se crtanja šnela, ak crtež bude dobar uramit ću ga.

  ReplyDelete
 2. vidim intervju u nadzornoj ploči,ali ne mogu pročitati. objavi post objavi post jedva čekam vidjet memorabilije za djevojčiceeeeeeeeeee (trebaš napisti "i debele žene koje se zanimaju za mene" tak da i ja budem u skupini)

  ReplyDelete
 3. kako da sad odgovorim dvjema irenama. gornja će biti irena, doljnja Irena.
  dakle, Irena me je prekjučer telefonom obavjestila da ona nije irena!
  draga irena,
  iskren sam bio uvijek, šokantan možda nekom, za to stvarno neznam a opak nisam bio nikad.
  crtam što mi se crta a trenutno mi se ne crtaju stvari kakve bi zadovoljile tvoju potrebu za lijepim i umjetnički vrijednim.
  hvala ti na komplimentima! :)
  draga Irena,
  post koji si vidjela sam izbrisao jer je sadržavao previše novinskih isječaka - dva koji imaš u postu iznad + najava antologijske, neodržane izložbe emisije emocija u palachu, intervju koji sam radio sa matijom za val o tome kakav crtači pribor koristi (činilo mi se da će to najviše zanimati čitatelje :)) + još neke sitnice.
  blog koristim za stavljanje crteža a ovo sve skupa mi nije dobro izgledalo na ekranu.
  nisi debela, lijepa si, ne bi ti ništa falilo da malo više jedeš i manje vježbaš.
  drago mi je da sam ti zanimljiv.

  lijep pozdrav,
  ireni i Ireni.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts